Domov recenzia Televízna recenzia Xiaomi Mi TV 4S 43 T2

Televízna recenzia Xiaomi Mi TV 4S 43 T2

Znalci LCD televízorov s jasným a najrealistickejším obrazom nájdu v modeli Xiaomi 4S 43 T2 mnoho výhod: kvalitný obraz, priestorový zvuk, pohodlné rozhranie, rýchle nastavenie, plynulá prevádzka. Priemerné ceny - od 280–336 $, Zhromaždil som najdôležitejšie charakteristiky televízora, študoval recenzie a názory odborníkov, zdôraznil výhody a nevýhody. Výsledok je na konci preskúmania.

Tento model je zapojený do rebríček najlepších televízorov a v hodnotenie najlepších televízorov 43 palcov.

plátno

Xiaomi Mi TV 4S 43 T2

43-palcová obrazovka, rozlíšenie - 3840 × 3160, priame LED podsvietenie. Svetlý panel s bohatou reprodukciou farieb, vybavený matricou VA. Obnovovacia frekvencia je 60 Hz. Obrazovka podporuje technológiu HDR (4K Ultra), ktorá prispieva k detailom a vylepšenej reprodukcii farieb.

V porovnaní s konkurenciou s blízkymi cenami má Panasonic TX-43DR300ZZ nižšie rozlíšenie, nižší index obnovovacej frekvencie. Modely s podobnou alebo vylepšenou kvalitou obrazu budú stáť trochu viac.

Xiaomi 4S 43 T2 má funkciu ochrany očí: ak ju chcete bezpečne zobraziť, musíte ju zapnúť ručne. Odporúčaná vzdialenosť od obrazovky po úroveň očí je 181 cm.

vzhľad

Xiaomi Mi TV 4S 43 T2

Puzdro televízora má sivú farbu, je vyrobené z kovu technológiou vytvárania plynulých ohybov. Znížená hrúbka rámu prispieva k realistickému vnímaniu obrazu. Hrúbka so stojanom - 23,3 cm, možnosť upevnenia na stenu VESA300 × 300 mm, Stojan sa dá odstrániť.

konektory

Xiaomi Mi TV 4S 43 T2

Televízor je vybavený všetkými potrebnými konektormi:

• dva USB;
  • tri HDMI;
  • jeden vstup na pripojenie k lokálnej sieti;
  • pre káblovú televíziu;
  • pre satelitnú televíziu;
  • komponenty a zložené vstupy;
  • slot CI + 1,4;
  • 3,5 mm výstup na pripojenie slúchadiel a zvuku;
  • optický zvukový výstup.

Pripojenie k Wi-Fi, Bluetooth 4.2 s nízkou spotrebou energie, ktoré sa nemusia pochváliť všetci priami konkurenti. Panasonic TX-43DR300ZZ nemá podporu Wi-Fi a Hyundai H-LED43U601BS2S a Thomson T43USM5200 nepodporujú Bluetooth.

zvuk

Xiaomi Mi TV 4S 43 T2

Reproduktorový systém - dva reproduktory s podporou DTS-HD a Dolby Audio s výstupným výkonom 16 wattov. Spolu s nízkofrekvenčnými stereo efektmi vytvára prehrávanie pocit úplného ponorenia sa pri sledovaní.

V závislosti od požiadaviek na kvalitu zvuku môžete hľadať pokročilejšie modely. Napríklad preplatok 14 $ za Thomson T43USM5200 s ďalšou funkciou vyrovnávania hlasitosti alebo hľadaním zariadení s vyšším akustickým výkonom. Táto možnosť je však celkom dobrá vzhľadom na celý rad možností.

funkcie

Xiaomi Mi TV 4S 43 T2

Model funguje na Androide. V knižnici - filmy a programy pre viac ako 700 tisíc hodín sledovania. Funkcia PatchWall - so zvyšujúcim sa počtom hodín prezerania je obsah presnejšie triedený podľa preferencií. Okrem toho môžete vysielať obsah zo smartfónu na obrazovku.

K dispozícii je funkcia TimeShift (stop pri sledovaní) a nahrávanie videa. Hlasové ovládanie: dá sa použiť na ovládanie televízora a ďalších zariadení Xiaomi.

Neexistujú tu žiadne funkcie automatického vypnutia ani funkcie ochrany detí, ako napr Thomson T43USM5200za ktoré preplatíte 7–14 $.

Výhody a nevýhody

Xiaomi Mi TV 4S 43 T2

výhody:

• plný ponorný účinok;
  • pohodlie, funkčnosť, jednoduché rozhranie;
  • hlasové ovládanie;
  • rozumná cena s toľkými vymoženosťami;
  • elegantný dizajn, bezšvový rám;
  • veľká uhlopriečka;
  • Priame podsvietenie LED;
  • zvuk Surround;
  • podpora Wi-Fi, Bluetooth;
  • prítomnosť vnútornej pamäte.

mínusy:

• nedostatočne funkčné diaľkové ovládanie;
  • Musíte manuálne nakonfigurovať automatické aktualizácie aplikácií;
  • Niekedy spomaľujú aplikácie, ak sú nesprávne nakonfigurované, existujú problémy so spúšťaním videí z Youtube;
  • nemôže zobraziť 3D obrázky;
  • bez zakrivenej obrazovky;
  • nedostatok vstavanej kamery.

závery

Xiaomi Mi TV 4S 43 T2

Model 4S 43 T2 spoločnosti Xiaomi priťahuje tých, ktorí hľadajú vysoko kvalitné domáce spotrebiče a nie sú ochotní experimentovať s novými funkčnými a inovačnými inováciami, ktoré nie sú vždy potrebné. Dizajn a praktickosť pri preberaní obsahu.

Model je nový (2019), v mnohých funkciách a charakteristikách, ktoré získava na pozadí starších analógov (Panasonic TX-43DR300ZZ - 2016, Thomson T43USM5200 - 2018). Predvoľby pre túto značku poskytnú fanúšikovia Xiaomi, ktorí majú doma ďalšie zariadenia tohto výrobcu.

2817

Odporúčame prečítať si:

TOP 12 najlepších práčok podľa recenzií zákazníkov